Персонализиране на фактури

от Дойчин Мехов на 12.05.2011 12:30
Здравейте, можели да бъде поставено лого на нашата фирма върху издаваните от нас фактури върху съществуващата бланка в системата?
RE: Персонализиране на фактури
от e-Docs.bg Support на 26.05.2011 22:12
Дойчин Мехов
Здравейте, можели да бъде поставено лого на нашата фирма върху издаваните от нас фактури върху съществуващата бланка в системата?


Благодарим за Вашето запитване!

Да - възможно е да прикачите файл с изображение, което ще се появи в горната част на фактурите.
От "НОМЕНКЛАТУРНИ ТАБЛИЦИ", "Собствени фирми" виждате списък (таблица) с фирми, от чието име издавате фактури ("Собствени фирми"). Можете да разгледате или редактирате профила на всяка фирма чрез някоя от препратките в полетата "ЕИК", "Име" или "МОЛ". В профила на фирмата (над препратката "Банкови сметки на фирма") има бутон "Избор на файл", чрез който можете да прикачите файлът с Вашето лого. Размерът на изображението определя начина по който ще изглежда фактурата.
Също е важно да се отбележи, че ако има прикачено лого и има попълнени полета от секцията "Контакти", те ще се визуализират в горната лява част на фактурата.
Както изображението, така и данните от секция контакти ще се визуализират в PDF файлът генериран от системата, независимо дали е за печат или за изпращане като електронна фактура.
За да коментирате публикацията, трябва да сте влезли в профила си. Можете да се регистрирате от тук.