Безплатно

от Живко Борисов на 24.10.2010 23:04
Винаги когато някой ми предложи нещо безплатно ме кара да го подозирам. Задавам си въпроса - от какво печели и защо ми предоставя нещо, за което други искат и от не малко пари. Не съм се задълбочавал много, но ми се струва, че "е-фактура" на банксервиз дават до 5 фактури месечно без пари, но нали са доставчик на ЕП (електронен подпис) - връзката е ясна, e-invoice искат абонамент и плащане на брой издадени документи. Тука каква е закачката?
RE: Безплатно
от Александър Симеонов на 25.10.2010 08:33
Благодарим за Вашето мнение!

Основната функционалност на системата се предлага за ползване безплатно online след лесна и бърза регистрация. Тази функционалност е напълно достатъчна за фирми, които нямат някакви специални и специфични нужди, а такива са огромната част от фирмите. Целият процес по Издаване и/или импортиране, подписване с УЕП, изпращане, съответно приемане - потвърждаване или отказване, експортиране в структуриран вид и към други системи на електронни фактури, се покрива от тази основна функционалност.

Разбира се има и много фирми, за които това не е достатъчно или не покрива техни специфични нужди. В такива случаи предлагаме индивидуални решения.
Предлаганите от нас индивидуални решения са в много широк диапазон и сме убедени, че могат да удовлетворят изискванията на всяка фирма и да решат всички проблеми в процеса на преминаване към електронно фактуриране.

Този модел не е нищо ново и до сега не сме забелязали да се учудват много нашите реални потребители. За другите можем да кажем, че всъщност конкуренцията е хубаво нещо, което само им помага да станат по-добри!
RE: Безплатно
от Живко Борисов на 25.10.2010 19:51
С други думи - е напълно безплатна пълната функционалност и това ще си остане така завинаги? Много добре. Даже чудесно.
За да коментирате публикацията, трябва да сте влезли в профила си. Можете да се регистрирате от тук.